Biografia

Usko unelmiisi!

Varsinainen lauluharrastukseni sai alkunsa vasta aikuisiällä ystävän kutsusta häihinsä laulamaan, jonka seurauksena perheeni antoi lahjaksi lahjakortin laulutunneille. Se vei uuteen maailmaan ja uuteen elämäntapaan.

Laulunopettajani Irina Milan opettaa tulkinnan kautta. Se on loistavaa! Olen oppinut hyödyntämään omalaatuisuuttani myötäelää kaikki ympärilläni oleva. Hävettää kun en voi katsoa TV:stä muuta kuin lastenohjelmia ja komedioita, mutta laulaessani voin kääntää kyseisen heikkouteni vahvuudekseni! Minulle laulun sisältö, tarina, on tärkein. Mitä tunteita se herättää: pirteitä ja iloisia, surullisia ja ahdistavia, tai mitä vaan siltä väliltä tai sekaisin. Niitä tuon esiin myös enemmän yleisölleni.

Vuonna 2009 pakkasin kimpsut ja kampsut ja lähdin kouluttautumaan Ikaalisten Artistivalmennukseen, joka kasvatti paljon sekä ihmisenä että artistina. Sain rohkeutta kasata ensimmäisen bändini vuonna 2010. Blues tuntui heti omimmalta mutta bilebändi oli kuitenkin turvallinen tapa aloittaa ja homma lähti rullaamaan.

Sen jälkeen kokoonpanoja on ollut pieniä ja isompia. Keikkoja on ollut intiimeistä pubikeikoista Tall Ship Races- festarilavalle. Oma juttu, oma tyyli tehdä, on muokkautunut bilebändistä intiimimpään suuntaan. Palaset on loksahdelleet kohdilleen ja matkan varrelta on tarttuneet mukaan oikeat ja yhtä hullut tyypit.

Ja tässä sitä mennään!